KUPCI POSEBNO GLEDAJU OVIH 5 STVARI: Evo kako prodati stan za veće pare!

Ako želite da prodate stan za veće pare, dobro zapamtite ovih pet stvari - ne morate da ulažete u renoviranje već samo da ih malo sredite!

Sređujete stan, imate ograničen budžet a želite da mu podignete vrednost kako biste ga prodali? Stručnjaci kažu da ove stvari ne koštaju mnogo, a bitno utiču na vrednost stana!

Krečenje

Obavezne su „dve ruke“ boje za zidove kako biste osvežili prostor, a trik je u tome da izaberete neutralnu boju kako bi novi stanari mogli da se zamisle u stanu. Na jedan duži zid obavezno dodajte ogledalo da bi prostor izgledao još veći!

Doterivanje kuhinje

Ne morate kompletno da je renovirate, ali iznenadili biste se koliko samo čisti, blistavi kuhinjski elementi podižu cenu stana. Kuhinjske elemente možete prefarbati i sami uz ove savete, čak ne morate ni da zovete majstore!

Ako su pločice ili linoleum u solidnom stanju, njih ne morate da menjate što je veliko olakšanje jer ovo može biti vrlo skup proces.

Sređivanje kupatila

Ne morate da polupate sve pločice i stavite skupu kadu, džakuzi ili ko zna šta treće. Kupatilo treba da izgleda čisto, sveže i uredno. Odaberite najkritičniji deo i sredite samo njega. Ako su to pločice na podu, zamenite samo njih, ako tuš kabini treba novo staklo, izdvojite novac za njega, kupatilo će odmah izgledati kao novo.

Trenutni trend vam čak štedi novac za kadu ili pravu tuš kabinu – dobre pločice na podu, rešetka i staklo uz fiksirani visoki tuš prave vam tuš kabinu u kutku kupatila, izgledaju moderno i vrlo su efektni.

Pročitajte i šta kupci prvo primete u vašem oglasu!

Podovi

Dobro pogledajte pod u stanu, gde izgleda najgore? Ako nemate novca da stavite novi parket ili laminat u ceo stan, znajte da su pločice super izbor. Ima i vrlo jeftinih a dezeni su brojni, od drveta do šarenih, od mermera do jednobojnih, neutralnih. Lako se čiste i ne koštaju mnogo, a novi stanari mogu preko njih staviti svoje omiljene tepihe i dati svoj „šmek“ prostoru.

Pročitajte i koji je najbolji pod, po izdržljivosti, ceni i trendovima!

Prostor za odlaganje

Novi stanari već razmišljaju gde će sa svim svojim stvarima, dok razgledaju vaš stan. Investirajte u plakar ili garderober, smestite ga u kutak stana u kojem neće smetati nikome, i već ste novim stanarima rešili veliki problem, a sve što ste morali da platite je nekoliko ploča od drveta ili iverice.

Imamo i savet stručnjaka, kakav stan trenutno niko ne bi trebalo da kupi!

Ostavite komentar