PRELEPA MANIFESTACIJA SLEDEĆEG VIKENDA Beogradske pijace na Sajmu etno-hrane i pića, biće predivnih specijaliteta

Javno komunalno preduzeće "Beogradske pijace" predstaviće se na 16. Sajmu etno-hrane i pića, koji će se od 24. do 27. novembra održati na Beogradskom sajmu.

Na predstojecem sajmu, JKP „Beogradske pijace“ predstaviće svoje poljoprivredne proizvodače, zakupce sa beogradskih pijaca u Hali 3 od 10.00 do 19.00 časova.

Oni su, inače, stalni izlagači na najpopularnijim gastronomskim manifestacijama koje preduzeće organizuje, kao što su pijačni karavani, „Beogradski noćni market“ i „Noć ukusa“, na kojima se promovišu proizvodi visokog kvaliteta, napravljeni na tradicionalni način, po starim recepturama, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Sajam etno-hrane i pića u poslednjih 15 godina odigrao je značajnu ulogu u brendiranju, promociji i plasmanu tradicionalnih domaćih proizvoda.

Tu ćete naći, a nadamo se i pazariti, nešto od naših ajvara, meda, duvan-čvaraka, futoškog kupusa, pirotskih peglanih kobasica, različitih džemova, slatka…

Ako još niste spremali zimnicu, biće i nje, kao i suhomesnatih specijaliteta, mlečnih proizvoda, sireva…

Biće izložene i čajne mešavine, sušeno voće, pekarski proizvodi, vino i rakija, od kojih su mnogi postali i izvozni artikli.

Prošetajte!

 

Ostavite komentar