Mlada Britani iz Severne Karoline želi da bude sigurna kada kupuje meso da nije pokvareno i da za kuvanje uzima najkvalitetnije namirnice. Ona je na TikToku otkrila nekoliko trikova kako da izaberete svež komad mesa, govedinu ili piletinu za vaš obrok.

-Samo mali savet, kada kupujete meso i vidite meso kroz pakovanje, opipajte da li je dobro- započela je sa izlaganjem svojim pratiocima kojih ima 25.000. Zatim je pokazala na šta ljubitelji mesa treba da paze.

Ukoliko primetite da u pakovanju ima vazduha i sve je u mehurićima, poželjno je to ostaviti na policama. Insistirala je na tome da vazduh u plastičnoj ambalaži znači da je meso „prebrzo“ promenilo temperaturu.

-Uvek izbegavajte kupovinu mesa čije je pakovanje ovako naduvano- savetovala je i pokazala primer.

Ovaj video ima više od 2,5 miliona pregleda za manje od nedelju ddana.

Brojni pratioci nisu mogli da veruju na koji se sve način prodaje meso pa je neko ostavio komentar: „Nije normalno što će i dalje stavljati to meso porodicama za jelo.“

Posle toga ljudi su nizali komentare: „Takođe bakterije proizvode višak vazduha kao nusproizvod, što je znak da nikako ne treba da ga kupujete“, a s time se složila još jedna osoba: „Moji roditelji su kuvari, naučio sam ovo pre puno godina. Drago mi je da je neko ovo javno podelio“.

@brittself20 Tip! #aldi #groceryshopping #groceries #meats #meatdepartment #wordofadvice #tipsandtricks #hacks #themoreyouknow ♬ original sound – Brittany S