ISPOVEST JEDNE ŽENE: Vrištim svaki dan u kupatilu, a svi misle živim srećan život!

Istina je da sam usamljena i preopterećena

Svi misle da je lako biti domaćica. Da smo srećne što ne moramo da radimo. Da smo lenje i ne radimo pravi posao, započela je iskrenu ispovest domaćica Bridžit En na Fejbuku, koju je pratila i fotografija nje u suzama.

Ono što je napisala izazvalo je reakcije čak 20.000 osoba, a njih 62.000 podelilo je ovu priču.

– Istina je da sam usamljena i preopterećena. Ništa ne možete sami da uradite: odete u WC, uživati u šoljici kafe, čitate, dođavola, ne možete čak ni biti sami dok treći put tog dana perete go**o s pantalona, a da neko ne plače ili ne vrišti pored vaše noge. Ne možete dobiti pauzu, osim ako se oni ne uspavaju, a nju koristite za čišćenje. Nastojite da smislite načine kako da nekoga zabavljate bukvalno12 sati dnevno – napisala je ova majka i domaćica.

Dodala je i da je zbog deteta izgubila individualnost jer se sada apsolutno sve vrti oko njega. Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer bukvalno mašta o razgovoru s odraslom osobom, a da je neko ne prekida.

– Nekada se zaključam u kupatilo i vrištim u peškir dok plačem jer mi treba sekunda da udahnem; a tada mi dete lupa na vrata kako bi ušlo – priznala je Bridžit. I nakon toga poslednje što želi da čuje su pitanja “zašto plačeš, pa ceo dan sediš kod kuće“.

– I ja sam nekada osuđivala domaćice, ali sada ih razumem. Svi oni koji su vam obećali pomoći nestali su, a vi ostajete sami s osećajem neuspeha. Moja kuća nije čista, moja odeća nije čista, posuđe nije oprano. Danas sm već vrištala, plakala i osećala sam se tako prokleto krivom što je moje dete tome svedočilo – zaključila je i poručila: – Sama sam. I usamljena. Nazovite ostale žene poput mene i pitajte ih kako su. Nisu dobro.

Ostavite komentar