MAJCI OSTAVIO PSA I KUĆU NA ČUVANJE: Kad se vratio, šokirao se onim što je uradila

Kada idete na odmor i nekome ostavljate da vam čuva dom, uglavnom tražite osobu od poverenja. Jedan muškarac za čuvanje je odabrao svoju majku i zamolio je da pet dana pripazi na psa i kuću!

Mlčadić je, u objavi na Reditu, napisao je da je okrečila zidove, bacila pseći krevet vani u blato, i svuda po kući stavila svoje fotografije!

– Moja supruga i ja smo se nedavno uselili u našu prvu zajedničku kuću i uredili smo je tačno onako kako smo zamišljali. Mama je trebalo samo da pripazi da je sve u redu u kući i pričuva psa, a čak sam joj i platio usluge jer sam znao da joj je potreban novac – napisao je u objavi.

Tvrdi i da je mamin dečko napravio rezervni ključ  kuće kad su oni bili odsutni, a sumnja i da su on i mama ukrali neke njihove stvari iz kuće. Objasnio je i da su pre odlaska očistili celu kuću, ostavili stroga uputstva kako da brinu o psu, napunili frižider da ne mora sama da kupuje hranu i ostavili joj i šifru za internet.

– Svaki zid bio je okrečen drugom bojom i uopšte se nisu uklapale ni u šta a u većini delova stana posao je bio nedovršen. U nekim zidovima su bile rupe. Nedostajali su nam poklopci za električne utičnice, a bilo je i preko 100 opušaka cigareta u mojoj saksiji s ružama. Prilično sam siguran i da veći broj nekih manjih stvari nedostaje. Merdevine su ostavljene na mojim gramofonskim pločama pa su tako i uništene, a uništen je i krevet našeg psa koji je bio bačen u blato –pisao je.

Kaže i da je pas bio zapušten i jedva nahranjen, iako je to zapravo bio glavni razlog zbog kojeg je ona uopšte i bila tamo. Bio je besan zbog cele situacije i otkrio je da je vikao na svoju majku, na šta mu je ona rekla da je nezahvalan. Rekao je i da će promeniti sve brave i da više neće stupati u kontakt sa njom.

– Žao mi je što sam vikao na nju, ali zaista nije bilo u redu od nje da uradi tako nešto. Sada sam već započeo proces popravljanja doma i sam pokrivam sve troškove, a moj pas deluje dobro, ali svejedno ga vodim kod veterinara. Mamin broj sam blokirao i ne mislim u skorije vreme da razgovaram s njom – zaključio je.

Korisnici su bili šokirani ponašanjem njegove majke i odmah su stali u njegovu obranu te mu pružili podršku.

„Sumnjivo mi je to sve, možda bi trebalo da proverite sa komšijama znaju li šta se tačno dogodilo. U svakom slučaju, zaista mi je žao“, napisao je jedan korisnik.

„Ona bi trebala da nadoknadi svu štetu, pošaljite joj račun“, komentarisao je drugi korisnik, a treći je dodao: „Dobra je stvar što ste je sklonili iz života, ovo je čisto uništavanje vaše imovine.“

Ostavite komentar