OVA JEZIVA PRIČA POČELA JE KAO POZNANSTVO PREKO INTERNETA Pogledajte kako je završila žena koja je otišla da ga i lično upozna

Ona se ukrcala u avion i posle nedelju dana je nestala.

Žena iz Meksika, koja je prešla put od nekoliko hiljada kilometara da bi lično upoznala čoveka sa kojim se dopisivala putem interneta, brutalno je ubijena, a njeni organi su prodati.

Blanka Arejano (51) upoznala je Huana Pabla Hesusa Viljafuertea Pinta (37), studenta medicine i biotehnologije na aplikaciji za igrice. Nakon što su bili u kontaktu nekoliko meseci odlučila da otputuje iz Meksika u Peru kako bi ga upoznala. Blanka se ukrcala u avion i posle nedelju dana je nestala, prenosi Daily Mail.

Nestalu ženu tražila je rođaka Karla Areljano, koja se zabrinula što više od sedam dana ne može da stupi u kontakt sa njom. Karla je na društvenim mrežama napisala da je kontakt sa tetkom izgubila 7. novembra. Na kraju je nazvala Huana, koji joj je rekao da se Blanka vratila u Meksiko, jer on nije mogao da joj pruži ono što je očekivala.

Međutim, 9. novembra, na plaži u blizini Huanovog stana u mestu Huačo u Peruu.pronađeni su delovi tela bez glave, odsečeni prst sa prstenom i torzo bez organa.

Inspektori su brzo otkrili da kanal prolazi ispred Nacionalnog univerziteta Hoze Faustino Sančez Karion, gde je Viljafuerte student. Forenzičari su takođe utvrdili da je lice žrtve uklonio neko sa iskustvom sa hirurškim instrumentima.

Tragove Blankine krvi policijaje pronašla u stanu studenta medicine, i odmah ga uhapsila. Viljafuerte se tereti za ubistvo, trgovinu ljudima i organima. On je negirao sve optužbe koje mu se stavljaju na teret.

 

Ostavite komentar