PRELEPA NENA BILA JE NAJVEĆA LJUBAV DUDINOG ŽIVOTA: Kao senka uvek je stajala uz njega u najlepšim i najtežim trenucima

Čak je i ona imala velike neprilike zbog košarke, a Dušan Ivković se sećao čuvene Atine i 1995. godine kada je kao selektor Jugoslavije dva puta savladao Grčku. Tada je Nena izvukla "deblji kraj"

Otišao je Dušan Ivković, jedan od najzaslužniji za položaj Srbije u košarkaškom svetu, a iza sebe je ostavio suprugu Nenu sa kojom je imao dva sina Petra i Pavla.

Duško i Nena se nisu često pojavljivali u javnosti, zbog toga je svako njihovo pojavljivanje izazivalo posebnu pažnju. Nena je, u skladu s poslom svog supruga, neretko u životu menjala adrese i živela s njim i njihovom porodicom na relaciji Srbija-Grčka, i uvek bila Dudina podrška u najlepšim, ali i u najtežim trenucima.

Čak je i ona imala velike neprilike zbog košarke, a Dušan Ivković se sećao čuvene Atine i 1995. godine kada je kao selektor Jugoslavije dva puta savladao Grčku. Tada je Nena izvukla „deblji kraj“.

Onda, na nesreću, na tom prvenstvu dva puta dobijemo domaćina. Prvi put u grupi i drugi put u polufinalu. I napravi se onaj haos, kakav je već bio, na terenu. Gde moju suprugu prebiju u gledalištu„, ispričao je jednom Duda.

Ona se držala podalje od medija. Kada bi se povremeno pojavi u medijima sa slavnim trenerom, svaki put je ostavljala utisak prirodnom lepotom i interesantnim stilom.

Printscreen/Facebook

Nena Ivković odiše damskim stilom. Doterana je od glave do pete, ali umereno. Skladan stajling sa samo dve boje, govori o njenom klasičnom stilu.

Vrlo malo šminke odaje utisak da ne želi da privlači posebnu pažnju.

Ostavite komentar