STARICA OČAJNA ZBOG ĆERKE: Zabranila joj da viđa unuke, a sve je počelo posle porodičnog slavlja!

Jedna baka podelila je ispovest sa svima na jednom sajtu i zatražila stručni savet. Naime, ona je otkrila da ne razgovara sa ćerkom, a sve je počelo jednom svađom.

Ona je istakla da joj je naslednica zabranila da viđa unuke posle zajedničkog roštiljanja i haosa koji se desio.

„Prošlog leta moja ćerka, njen suprug i naše dve unuke došli su na roštilj. Sećam se da smo bili tako uzbuđeni što smo ih videli nakon zatvaranja zbog korone, ali stvari su pošle po zlu nakon što su se suprug i ćerka posvađali. Svađa je nastala oko novca, jer je ćerka uvek osećala da su njena mlađa braća imala više finansijske koristi“, rekla je žena, pa nastavila:

„U svakom slučaju, očekivala sam da će se ohladiti onako kako to obično biva, ali nije. Ona je otišla i od tada nismo videli nikoga od njih. Ne želi da odgovara na moje poruke i nikad se ne javlja na telefon! Najteže je što nismo videli niti razgovarali s unukama koje obožavamo. Imaju osam i 10 godina, premlade su da imaju telefone pa ih možemo kontaktirati samo preko njihovih roditelja. Pokušala sam da se požalim svom zetu, ali ćerka ga je očito upozorila da se ne meša. Tužna sam što sam došla do ovoga.“

„Ne možete prisiliti svoju ćerku da stupi u kontakt i razgovara o ovome. Najvažnije je da joj date do znanja da je volite – bilo pismom ili porukom i vaša su vrata uvek otvorena kad želi da razgovara, te da ste tu i za svoje unuke. Pišite im i dalje i šaljite im čestitke i darove i u jednom će trenutku biti dovoljno stare da same odluče da stupe u kontakt. Nadajmo se da će vaša čerka doći sebi jer je život prekratak da iz njega izbaci voljene osobe“, dobila je odgovor savetnice Kolin Nolan.

Ostavite komentar