ŽIVOTNA ISPOVEST ANE BEKUTE: Muka me naterala da budem pevačica!

Iako je posle teškog početka karijere decenijama već uspešna na estradnoj sceni, Ana Bekuta u mladosti zapravo nije želela da se bavi pevanjem, već nečim što nema veze s muzikom.

Život je za nju imao druge planove, pa ju je teška finansijska situacija naterala da uzme mikrofon u ruke i ispostavilo se da nije pogrešila, iako to nikada nije bio njen san.

– Ja nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole – otkrila je Bekuta svojevremeno za domaće medije.

Poznato je da je Ana rano rodila dete, sina Igora, pa je svoj talenat morala da iskoristi kako bi zaradila novac, jer joj je tada jedino to bilo važno.

– U 17. godini sam dobila Igora, a dve godine kasnije, kada sam shvatila da nemam od čega da gajim dete, zaposlenja nije bilo u Priboju, taj talenat je iskorišćen u svrhu da pevam. Tih godina mi je bilo najvažnije da preživim i stanem na noge – ispričala je Ana Bekuta tada u emisiji „Glamur specijal“, a danas je jedna od najpoznatijih i najtraženijih pevačica sa zavidnom karijerom.

Ostavite komentar