ŽRTVA ČUVALA DEDU, ON JE ZAKLAO: Doktorka upozorila da bi se ovo moglo desiti

Andreu K. (47) iz Maskara kod Varvarina zaklao je Aranđel. D. (82)iz Varvarina, čovek o kome je žrtva povremeno brinula kao negovateljica i kuvarica

U Varvarinu je danas Aranđel D. (82) nožem prerezao vrat Andrei K. (47), a potom sebi oduzeo život tako što se obesio u šupi. Žrtva je, inače,poreklom iz Vojvodine, jedno vreme je živela u Obrežu, gde je bila udata.

U prostoriji u kojoj se dogodilo ubistvo pod je potpuno prekriven krvlju. Nakon što je ubio Andreu, Aranđel se obesio u šupi. Andrea se brinula o Aranđelu, povremeno mu je kuvala ručak i čistila.

Iako su lekari vrlo brzo stigli na lice mesta, pomoći za nesrećnu ženu nije bilo. Policija je na licu mesta i očekuje se da počne uviđaj. Slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Aranđelova ćerka, Snežana Milenković, rekla je za „Novosti“ da je njen otac bio preke naravi, da je mešao alkohol i lekove i da je više puta bio na psihijatrijskom lečenju.

– On je tamo znao da bude fin i da kada ga puste sa lečenja i dođe kući ponovo uzme piće i lekove. Sve je to tako radio. Zadnji put ja sam se brinula da potpišem da ga puste i pitala sam doktorku da li on može da naudi nekom.

– Ona je meni rekla: „On može svakome da naudi“ – rekla nam je Snežana.

Aranđelov komšija Bojan Jovanović rekao je za „Novosti“ da je on i 2018. godine pokušao da izvrši samoubistvo. On ga je pronašao kada se obesio i skinuo sa vešala. Aranđel je tada bio u nesvesti, a nakon pokušaja samoubistva je završio na psihijatrijskom lečenju.

– Tada smo čuli neko komešanje i ubrzo sam video da je otišao u šupu, gde se i sada obesio. Pozvao sam komšiju da mi pomogne jer sam znao da neću moći sam da ga skinem – rekao je Jovanović za „Novosti“ i dodao da je sve navodilo na to da će se dogoditi nešto što se upravo desilo.

Ostavite komentar