NAPRAVITE PREDIVAN PRIRODNI OSVEŽIVAČ OD 3 SASTOJKA: Izbacuje negativnu energiju iz kuće

Miris koji donosi mir i sreću!

Mirisi u domu su izuzetno važni za atmosferu i energiju. Često stručnjaci za prodaju nekretnina preporučuju da tokom prodaje stana , dom miriše na čisto, ili na kafu i nešto iz rerne (takav miris ljude asocira na dom).
Osveživači vazduha su često puni hemikalija i toksičnih materija koje su štetne za telo i zdravlje. Mnogo je efikanije i zdravije da koristite prirodne mirise, a sada vam donosimo recept za osveživač koji privlači pozitivnu energiju u dom.

Sastojci:
10 kapi esencijalnog ulja lavande
1 kašika sode bikarbone
1/2 l vode (najbolje destilovanu vodu)
Flašica sa raspršivačem

Priprema:
Pomešajte etarsko ulje sa vodom i sodom bikarbonom. Dobro promešajte i pomešajte smešu u bocu sa raspršivačem. Zatvorite bocu i ponovo dobro protresite. Poprskajte sprej po sobi, zavesama i nameštaju. Vaš osveživač vazduha je potpuno netoksičan, a širiće divan miris.

Lavanda je biljka koja energetski čisti prostor i deluje na vas tako što umiruje, smanjuje psihičku napetost i pomaže protiv nesanice. Pored toga, ulje lavande je sjajna zaštita od insekata, posebno komaraca, u letnjim mesecima. Eteruično ulje lavande je sjajno protiv stresa, a umesto negativnosti i napetosti, pšrobudiće u vašem domu pozitivnu energiju. Pomaže i kod glavobolje i migrene.

Ukoliko ne volite miris lavande, možete se odlučiti za eterično ulje pomorandže koje deluje umirujuće, dok ruža ublažava stres, glavobolju, poboljšava varenje.

Ostavite komentar