OTKRIVENO PRAVO SREDSTVO ZA ČISTE PROZORE Bez mrlja čak i na suncu

Operite prozore omekšivačem za veš.

Ovo sredstvo efikasno uklanja sve vrste mrlja

Nakon kišnih i vetrovitih dana na našim prozorima nataložio se sloj mrlja koji deluje poput zavese. Čak i da je to jedva vidljivo domaćicama zadaju glavobolje prozori jer nikada nisu dovoljno čisti.

Uprkos tome što većina njih koristi regularna sredstva za čišćenje i brisanje, neke dame vole da eksperimentišu kako bi došle do što boljeg efekta. Neretko prozori naizgled deluju čisto, međutim, sa prvim sunčevim zracima na njima se vidi svaki trag brisanja.

Da biste izbegli ovakve situacije, te bili mirni neko vreme sa čistim prozorima, na koje vaš komšiluk gleda sa divljenjem koliko su čisti i sjajni, postoji rešenje. Za to vam ne treba više od pet minuta. Potrebna vam je veća posuda sa vrućom vodom, čep sa omekšivačem za odeću i dve krpe: mokra i suva. Ovaj trik otkrila je Matea Baturina  koja tvrdi da nema više problem sa zaostalim tragovima. Ovaj snimak koji je ona podelila na društvenim mrežama je imao mnoge pobornike.

-Ja sam prezadovoljna i već dve godine perem stakla sa omekšivačem.

– Ja sam probala sa sredstvom za podove. Isto radi kao za staklo. Baš čudno da omekšivač ne ostavlja tragove. Probaću ovaj trik, napisale su neke domaćice dok su pojedine rekle kako su zaista skeptične da probaju ovakav način čišćenja prozora jer im je ostavljao masne tragove na odeći.

@mateabaturina Ovo morate isprobati 😍 gotovo za čas 👌🏻 #fyp #tips #tricks #tipsandtricks #tiktok #balkantiktok #reels #mama #mum #window #prozori #ciscenje #clean #love #live #life #split #sun #sunce #foryoupage #foryou #balkan #njemacka #austria #svicarska #hrvatska ♬ original sound – Matea Baturina

Ostavite komentar