ŠTA ZNAČI KADA VIDITE VILINOG KONJICA: Znakovi iz prirode koji najavljuju period pun sreće!

Susret sa njim jeste, pre svega, poziv da obratite pažnju na svoje dublje emocije, misli i motive i da pokušate da ih prevedete iz nesvesnog u svesni deo ličnosti

Da li ste u poslednje vreme videli mnoštvo vilinih konjica kako lete oko vas? Ako je vaš odgovor potvrdan možda je vreme da počnete da razmišljate o radikalnim promenama u svom životu, jer se smatra da ovi insekti utiču pozitivno na njih.

Vilin konjic izgleda tajanstveno i čarobno, a njegov naziv kao da ukazuje na svet vilenjaka sa tankim prozirnim krilima. Po tradicionalnim verovanjima vilin konjic predstavlja dušu, regeneraciju, besmrtnost, rođenje i uskrsnuće.

Povezan je sa snovima i podvešću, pa tako postoji verovanje da ukoliko ga videte u narednom periodu možete da očekujete puno sreće, mudrosti i ono što je sigurno svima prekopotrebno – mir.

Vilin konjic je simbol:

Promene

Sreće

Magije

Harmonije

Preživljavanja

Snova

Prozirna krila vilinog konjica podsećaju na nežnost, a nalaze se na telu koje može biti metalik plavo, crveno, zeleno i zato vilin konjic asocira na zmaja, na snagu i moć, pa ga zbog toga mnoge zemlje poput Kine i Japana veličaju.

Veruje se da nam vilin konjic poručuje da možemo da preživimo sve promene koje se dešavaju na planeti, u prirodi i u nama.

 

Ostavite komentar