TAJNO DUGME VEŠ MAŠINE Pogledajte čemu služi

Znate onaj trenutak kada shvatite da ste nešto ostavili u džepu i ubacili u bubanja na pranje... Postoji trik koji će spasiti vaše stvari u takvim situacijama.

Jedan korisnik TikToka objavio je video u kojem pratiocima i svima ostalima otkriva „tajno“ dugme koji bi moglo da pomogne u navedenoj situaciji.

Zvezda društvenih medija Jeeves, koji sebe naziva Clean Freakz, voli da deli s drugima svoje najbolje trikove za čišćenje, a u novom videu otkrio je vrlo korisnu tajnu.

U snimku koji je dobio više od 5.000 lajkova objasnio je: „Trebalo bi da znate da postoji tajni ventil na vašoj mašini za pranje veša koji će vam omogućiti da otvorite vrata u slučaju nužde ili ako je vaša mašina u kvaru. Nalazi se odmah do filtera, koji bi trebalo da čistite svakih nekoliko meseci“, poručio je na snimku.

Ovaj praktični ventil pronaći ćete na dnu svoje mašine, možda s leve ili desne strane, a možda ćete morati da skinete i mali poklopac da biste ga videli.

„Ovo će odmah prekinuti ciklus i otvoriti vrata“, kaže Jeeves, ali upozorava: „Preporučujem ga samo u krajnjem slučaju, ako se vaša mašina ne otvara“.

 

@jeeves_ny There is a secret washing machine filter that should be emptied every few months! #laundry #washingmachinefilter #laundryhack #washerhack #washingmachine #filter ♬ original sound – clean freakz

Ostavite komentar