FRIZERKA OTKRILA Ovo su dve cake koje brišu godine s lica

Evo kako da se podmladite!

Savet za stilizovanje i održavanje kose koje će vas činiti mladolikom, daje britanska frizerka koja je otkrila cake koje brišu godine s lica,

Normalno je da se s godinama naše telo i lice evidentno menjaju, a pored toga što godine ostavljaju trag na našoj koži, vidljive su i promene u kvalitetu kose. Ispostavilo se da osim toga što kosa sedi, starenje može uticati na nju i na druge načine.

Ona tvrdi da odabir prave frizure može biti od presudnog značaja i učiniti da izgledamo ne samo mlađe već i zavodljivije.

Boja kose takođe može biti značajna, a britanska frizerka otkrila je dodatne cake pomoću kojih možemo skinuti godine s lica.

„Što se tiče boje, uvek predlažem da izaberete nijansu ili dve svetliju ako želite izgledati mlađe. Pramenovi su posebno dobra ideja.“, objasnila je ona i dodala:

„U suprotnom, tamnija kosa se ističe i dodaje vam nekoliko godina više“.

Žene su često u dilemi i kad je dužina kose u pitanju i mnogi frizeri savetuju kraću kosu, kako zbog lakšeg održavanja, tako i zbog stilizovanja. Međutim, frizerka objašnjava da dužina ne mora biti presudna i da ukoliko se osećaju privlačnim, starije dame mogu nositi i dužu kosu.

Takođe, kvalitet kose s godinama slabi, te je zbog toga praktičnije imati kraću, ali to nije presudno za izgled kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Ostavite komentar