NEOČEKIVANE ASTROLOŠKE RADOSTI, PRISTIŽU! 3 znaka biće posebno srećna od 21. maja!

Od 21. maja Sunce će biti u znaku Blizanaca, čime počinje jedan vrlo moćan period!

Budući da se dualnost ovog znaka obično smatra i donekle manipulativnim, nije ni čudo što ćemo u narednom periodu misliti brže i kreativnije, a želje će biti izraženije.

U njihovom ostvarenju možda bi mogao da pomogne Merkur, planeta koja vlada Blizancima, a s obzirom na to da je on u ovom trenutku retrogradan, pružiće nam mnoge pouke.

Kako to obično biva, najvažnije lekcije izvući će oni koji su već po svojoj prirodi prilagodljivi i otvoreni za nove stvari, poznanstva i avanture, a onima koji nisu takvi pojačaće se ovi aspekti ličnosti. Zato je ovo sjajan period za povezivanje s drugima, socijalizaciju, komunikaciju i napredovanje u međuljudskim odnosima, odnosno u ljubavi, prijateljstvu, porodici, s kolegama…

Za tri znaka će vladavina Blizanaca biti posebno povoljna, a evo ko su oni i šta će im sve doneti.

Vaga

Vladavina Blizanaca pružiće pripadnicima ovog znaka priliku za avanturu, dinamiku, kretanje, pa samim tim i dugo željeno putovanje. Bila u pitanju neka udaljena destinacija ili kratak beg iz grada, Vage će konačno dobiti priliku da se opuste i posvete sebi.

Po ulasku Venere u znak Bika 28. maja, Vage će biti emotivnije i više se posvetiti svojim bližnjima, a posebno će osetljivi i željni pažnje biti kada je reč o ljubavnom aspektu.

Blizanci

Budući da je Sunce u njihovom znaku, Blizanci će najviše profitirati u narednom periodu, pre svega na nematerijalnom planu. Ovo je sjajna prilika da usmerite svoj život tamo gde biste želeli jer ćete se za većinu stvari pitati vi sami.

Zbog uticaja Merkura, mogli biste više pažnje da posvetite svom odnosu s drugima i preispitate ga, a najverovatnije ćete doneti pravu odluku. Otvoriće se mogućnost obnavljanja starog prijateljstva, a vi ćete o njoj mudro primisliti.
Najvažnije je da sebi postavite kao prioritet — sebe i pametno iskoristite vladavinu svog znaka.

Vodolija

Sunce u Blizancima donosi Vodolijama provod i još provoda!
Tenzije na poslu popuštaju, vi ste sve kreativniji, planovi se ostvaruju, a otvara se prilika i za novu ljubavnu vezu ili predivne trenutke s partnerom u slučaju zauzetih Vodolija. Konačno ćete reći „zbogom“ stresu i brigama i opustiti se, a sav trud će se isplatiti.

Ostavite komentar