POVUKAO SE NA SELO: Miki Manojlović otkrio kako je postao poljoprivrednik!

Proslavljeni srpski glumac Miki Manojlović otkrio je kako se zbog straha od pandemije povukao na selo i postao mali poljoprivrednik.

„Nakon početnog perioda strahovanja za život i zdravlje, otišao sam na planinu Maljen, gde je moj deda još tridesetih godina prošlog veka kupio jedan teren i na njemu zasadio borove. Imao je tamo i drvenu kućicu, koju su seljaci tokom Drugog svetskog rata, videvši da niko u njoj ne živi, srušili i odneli drva. Onda sam ja 1984. tamo napravio brvnaru, i ne sluteći da će mi tako dobro doći za vreme pandemije. Tamo sam čitao, spremao uloge i predstave i bavio se povrtarstvom“, ispričao je poznati glumac za hrvatsku „Gloriju”.

Kako kaže, do pandemije nije gurnuo ruku u zemlju.

„Međutim, kad sam već bio tamo, odlučio sam da pokušam. Doneo sam đubrivo, pročitao neke knjige, pitao ljude i svašta zasadio – salatu, luk, paradajz, blitvu, razne začine… Nešto je od toga propalo, ali većina je uspela. Sve je neprskano, potpuno prirodno, što znači da se oko toga čovek mora pomučiti. Ipak, sve se isplati, pogotovo kada na sto stavite ono što ste sami proizveli. Fantazija“, kaže Miki.

Ostavite komentar