PROLEĆNI SAJMOVI CVEĆA ŠIROM SRBIJE U Beogradu se održava u parku Manjež do nedelje

Posetite sajmove cveća širom Srbije.

Prolećni sajam cveća 2024, „Beogradsko proleće“, tradicionalno se održava u parku Manjež a možete ga obići sve do nedelje, 21. aprila.

Uz saglasnost gradskih vlasti i JKP „Zelenilo Beograd“ i ovog proleća posetioci će uživati u mirisu cveća i tako ulepšati sebi prolećne dane u prestonici.

Sajam cveća u Manježu otvoren je od 9.00 do 19.00.

Izložbeni prostor istovremeno je i prodajni a učestvuje tridesetak izlagača iz cele Srbije.

Sobno cveće, lišćari i četinari, sezonske cvetnice, palme, primorske cvetnice, kaktusi, propratni materijal kao što su saksije i najkvalitetniji supstrati za biljke, dekoracije u cvećarstvu, mogu se naći na „Beogradskom proleću“.

Organizator manifestacije je Udruženje uzgajivača i ljubitelja cveća Srbije.

Inače, manifestacije posvećene cveću održavaju se tokom aprila u brojnim mestima u Srbiji.

Tako se, u Miličinoj ulici u Kruševcu, u organizaciji Regionalne privredne komore Kruševac, od 19. do 21. aprila održava sedmi Sajam cveća.

U nedelju 21. aprila Centar za kulturu „Kostolac“ pod pokroviteljstvom Gradske opštine organizuje 7. Festival cveća, na platou ispred Sportske hale u Kostolcu.

Kulturni centar Drainac Blace organizuje 12.po redu sajam cveća na platou ispred Srednje škole, 29. i 30.aprila, od 09 do 17 časova. Sajam cveća a i meda biće organizovan i u Vršcu od 18. do 20. aprila.

Ostavite komentar