DIREKTOR PIO FONDA DOBIO PLAKETU Relji Ognjenoviću tako su se zahvalili penzioneri Raškog okruga

Plaketa u znak zahvalnosti za poboljšanje položaja penzionera u tom okrugu.

Direktor PIO Fonda Relja Ognjenović dobio je danas u Kraljevu od udruženja penzonera iz Kraljeva, Raške i Vrnjačke Banje plaketu u znak zahvalnosti za poboljšanje položaja penzionera u tom okrugu.

On je izrazio zadovoljstvo zbog tog gesta a u objavi koju je podelio na društvenim mrežama naveo je i kako je mališanima koji su korisnici porodičnih penzija Fond u Kraljevu podelio paketiće a u Bioskopu “Kvart” je orgnizovao mini predstavu, odnosno recital dečijeg pisca Dejana Aleksića.

Inače, u Filijali Kraljevo danas je u ime Fonda PIO, direktorka filijale Biljana Barlovac potpisala prve sporazume o saradnji sa pravnim licima, odnosno društveno odgovornim privrednim subjektima koji će obezbediti posebne pogodnosti za penzionere koji budu korisnici nove generacije Penzionerske kartice.

Sporazumima koji su danas potpisani nude se različite pogodnosti, odnosno popusti za korisnike penzionerskih kartica. KUD “Abrašević” omogućava 66% popusta na članarinu, AC “Antušević” daje 50% popusta na tehnički pregled i otplatu na 3 meseca, 30% popusta i otplatu na 3 meseca na mali, veliki servis i reglažu trapa, Autoprevoz Vrnjačka Banja omogućava besplatan prevoz za sve penziore, Kompanija ”Dunav osiguranje” odloženo plaćanje i 10% popusta, Market “Gala-promet” 5% popusta 10. 11. i 12. u mesecu, “Jasfarm” apoteke 10% popusta, “Kondor-prevoz” 5% popusta za gotovinsko plaćanje, Laboaratorija ”Pan lab” 10% popusta na laboratorijske analize i Pekara “Ana” 10% popusta na hleb.

Pravo na Penzionersku karticu ostvaruje oko 1,7 miliona građana, a do 8 sati jutros, podneto je oko 100.000 zahteva za izdavanje kartice.

Korišćenje penzionerskih kartica počinje od 1. oktobra 2023. godine.

 

Ostavite komentar