DIREKTOR PIO FONDA RELJA OGNJENOVIĆ OTKRIO PLANOVE: Uključićemo u akciju pomoći penzionerima što više privrednika

Predstavnici Fonda obići će što više gradova i filijala u narednom periodu.

Direktor PIO Fonda Relja Ognjenović najavio je da će predstavnici Fonda gledati da obiđu što više gradova i filijala kako bi što više penzionera uputili u benefite penzionerske kartice za koje se najstariji sugrađani mogu prijaviti od 15. marta.

Nijedan grad nam neće biti daleko, kazao je on u Kraljevu na promociji kartice i primetio da je interesovanje penzionera i u tom gradu juče bilo veliko kao dan ranije u Beogradu.

„To znači da je država ovom idejom i inicijativom predsednika Srbije Aleksandra Vučića napravila pravi potez da penzionerska kartica zaživi“, naglasio je Ognjenović.

On je najavio da će država u narednom periodu aktivirati što veći broj privrednih subjekata da se uključe u akciju, kao što je to u Kraljevu već učinilo njih 11, i to veoma ozbiljnih privrednika, a imamo najavu da će i drugi privrednici slediti njihov primer i uključiti se u akciju pomoći našim penzionerima.

„Važno je reći da je ovo direktna pomoć penzionerima koju će oni osetiti u svojim novčanicima, u svojoj kući, a to je ono što država želi. Pored povećanja penzija, tako da penzije prate plate, novčanih naknada i drugih davanja koja država daje, ovo je još jedan pokazatelj na koji način se mi odnosimo i kakva je naša briga o penzionerima“, naglasio je direktor PIO Fonda.

 

Ostavite komentar