Predsednik Vučić: Evo kad će penzioneri dobiti paket pomoći na kućnu adresu

Svaki penzioner dobiti od države vitamin C, vitamin D, cink...

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je juče da će svaki penzioner dobiti od države vitamin C, vitamin D i cink, jer su lekari rekli da je to važno za jačanje imuniteta.

On je za TV Hepi rekao da će do 5. ili 10. juna svim penzionerima dostaviti „kao znak pažnje“ količinu vitamina za najmanje dva meseca.

Vučić je pozvao građane da razumeju da će država čim bude mogla ukinuti epidemiološke mere i podsetio da Srbija ima najblaže mere u odnosu na druge države u regiji i u Evropi.

2 komentara na vest “Predsednik Vučić: Evo kad će penzioneri dobiti paket pomoći na kućnu adresu”

  1. Lepa pomoc, hvala.Medjutim, u Srbiji zivi oko 250000 gradjana stariji od 65 godina, a ne primaju penzije, hoce li I oni dobiti vitamins?Oni su mnogo ugrozeniji od gradjana koji primaju penzije.Drzava pod hitno treba da uvede tzv.socijalne penzije za gradjane starije od 65 godina koji iz nekih razloga ne primaju penzije.Ovako su oni duboko diskriminisani I na izvestan nacin davanjem pomoci samo penzionerima produbljuje se jaz izmedju gradjana razlicitog socio-ekonomskog statusa.

    Odgovori
  2. Slažem se da prethodnim komentarom ja sam penzioner sa27000din pristajen da moji vitamini idu nekome ko ima 65god a sticajem okolnosti nema penziju znam da takvih ima i mahom su žene pa neka čeka da umre muž pa da nešto primaia mnoge i ne dočekaju treba im dati socijalnu penziju pa koliko toliko posebno ženama pa radile su nam i odgajil sotomstvo

    Odgovori

Ostavite komentar