ALEKSANDAR VUČIĆ: „Plate i penzije najveće u srpskoj istoriji!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je plate i penzije u Srbiji, ali i ulaganja koja se sprovode u zemlji.

„Ja znam da plate i penzije nisu velike, ali su najveće u srpskoj istoriji“, rekao je Vučić.

Što se tiče infrastrukture, Vučić je naglasio da je u poslednjih nekoliko godina izgrađeno i rekonstruisano 20 puta više pruga nego u poslednje tri decenije.

„Uradili smo više puteva nego što je bilo u našoj istoriji“, naveo je on.

Takođe, podsetio je i da se „gradi više bolnica i kliničkih centara nego ikada“.

Vučić je, inače, juče prisustvovao skupu povodom obeležavanja 13. godišnjice Pokreta socijalista.

3 komentara na vest “ALEKSANDAR VUČIĆ: „Plate i penzije najveće u srpskoj istoriji!“”

  1. Tacno nikad vece plate I penzije. Ali za one (male plate) Sam mogao sa porodicom da idem na more svake godine. A sad nisam video more 20 godina. Sa malim platama smo isli u Trst, Bec,Minhen a sad nemozemo ni u banju po ovim cenama. Stvarno nikad vece plate I penzije. A zivot kako zivimo sa tim veliki Platama I penzijama ma nema veze.

    Odgovori
  2. Kako mi koji smo zaradili penziju iz punog radnog odnosa (staracka), 36 godina uplacivala doprinose, sve sto je trebalao, stanbeni fond, a stan nisam dobila mozemo biti izjednaceni za porodicnu penziju sa onima koji nikada nisu radili, cuvali decu, ni dinara doprinosa za drzavu. Ja sam i radiola, i odgaila decu, porodicu, i uz put ostvarila pun radni odnos. Kad mi je suprug preminuo uzela sam porodinu penziju za lubav 4000 dinara, pa sam sprecena da bilo sta honorarno radim, ali poenta je da ne mozemo isto da imamo mi sa punim radnim stazom koji poklanjamo drzavi svoju penziju i oni koji nisu ispunioli taj uslov. Pa to bi moralo biti minimum 10- 20% vise. Bilo bi normalno da na moju penziju oprimim 50% muzevljeve. Neka mi neko odgovori gde je logika?

    Odgovori

Ostavite komentar