PROTERALI SU 200.000 SRBA I UNIŠTILI KOSOVO! Sergej Lavrov nikad brutalniji!

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izneo je neverovatne tvrdnje na svojoj godišnjoj konferenciji, žrstoko optuživši Zapad za mnoge zločine

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov održao je godišnju konferenciju za novinare a tom prilikom brutalno odgovorio na sve pretnje njegovoj zemlji, koristeći  zastrašujuće primere iz istorije koji se vezuju za Srbiju i Srbe, navodeći da Zapad sada po ugledu na te primere planira nove zločine nad Rusima.

„Imamo informacije da se kuje plan B“

Kako je poručio, Sjedinjene Američke Države i NATO su naišle na tvrd orah, te da im neće poći za rukom da iskoriste Ukrajinu za sprovođenje svojih paklenih planova. Ponovio je, međutim, ta ta bivša republika SSSR nije nimalo žrtva u njihovim međusobnim odnosima, već da je reč o zemlji koja otvoreno preti proterivanjem Rusa sa svoje teritorije.

– U Kijevu se razgovara o planu B. Čak se ministar spoljnih poslova te zemlje Dmitrij Kuleba savetovao sa Hrvatima o njihovom iskustvu sa takozvanom operacijom „Oluja“ nakon koje se 200.000 Srba našlo van svoje otadžbine i nakon što su bili primorani da postanu izbeglice – otkrio je Lavrov odgovarajući na pitanje kako bi mogla da se razreši aktuelna kriza na relaciji Kijev-Moskva, usled koje Zapad žestoko napada rusku stranu i optužuje je da planira invaziju na susednu Ukrajinu.

1 komentar na vest “PROTERALI SU 200.000 SRBA I UNIŠTILI KOSOVO! Sergej Lavrov nikad brutalniji!”

  1. Pa sv znamo da su amerikanci huskaci ratova zajedno sazapadnom evropom su destabilisale ceo bliski istok zanjma je umesto demokratije ostalo milioni izbeglica koje nece da prime u svoje drzave. Ahiljade mrtvih. I poruseno i u pepeo ostalo sto je tom narodu bilo sveto. Zalosno da narod naseda na njihoe lazi o demokratiji ,,u svetu svaka zemlja ima svoju crvenu liniju.

    Odgovori

Ostavite komentar