5.000 GODINA STARA TAJNA! Par kapi i bićete potpuno zdravi!

Jedan tibetanski monah otkrio je i zapisao recept za domaći preparat, koji se uzima jednom godišnje i osigurava dobro zdravlje narednih 365 dana!

Tajni sastojak je beli luk – jedna od najzdravijih namirnica koje postoje.
Mnogi eksperti su ga proučavali i došli do zaključka da je ovo zaista moćan lek u lečenju i prevenciji.
On pomaže kod visokog i niskog pritiska, povišenog holesterola, srčanog udara, ateroskleroze, slabe cirkulacije i koronarnih bolesti srca.

Beli luk za nizak krvni pritisak
Naučno je dokazano da alicin, aktivni sastojak iz belog luka, može da ima efekat leka na enzime i da snizi visok pritisak. Takođe, beli luk ima moć da opusti krvne sudove i spreči proizvodnju angiotenzina, peptidnog hormona koji utiče na pojavu hronične hipertenzije.
Recept

Sastojci: 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma (ako koristite alkohol, uzmite onaj koji ne sadrži metanol ili benzalkonijum hlorid) i 350 g belog luka.

Priprema: Oljuštite luk, izgnječite ga viljuškom i prelijte alkoholom. Prespite mešavinu u sterilisanu staklenu bocu i ostavite da stoji 10 dana. Nakon toga, ocedite tečnost iz flaše i ponovo je sipajte natrag u bocu. Čuvajte u frižideru.

Upotreba: U čašu vode dodajte samo jednu kap mešavine i pijte pre doručka ili ručka. Uveče pred spavanje, dodajte 2-3 kapi u čašu vode, popijte i lezite.

Napomena: Od navedene količine sastojaka, imaćete tinkturu oko 12 dana, i to je za ovu godinu sasvim dovoljno!

Ostavite komentar