VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE Do 1. juna izjašnjavanje o preusmeravanju u drugu zdravstvenu ustanovu za ugradnju proteze

Do 1. juna.

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je osiguranike sa liste čekanja za ugradnju endoproteze kuka i kolena, kojima je upućen dopis, da se do 1. juna ove godine izjasne da li žele da budu preusmereni u zdravstvenu ustanovu u kojoj operacija može da se obavi u najkraćem roku.

RFZO je prošlog meseca uputio poziv na kućnu adresu pacijentima koji najduže čekaju na ortopedske operacije da, ako žele, daju saglasnost da budu upućeni u drugu državnu bolnicu na teritoriji Srbije gde bi bili operisani u najkraćem roku.

Kako je navedeno u saopštenju, popunjen i potpisan upitnik pacijenti treba da dostave Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje poštom ili skenirano elektronskom poštom na imejl adresu: [email protected]

Poziv je upućen osiguranicima sa liste čekanja za ortopedske intervencije koju je RFZO formirao na osnovu podataka dobijenih od zdravstvenih ustanova.

Ostavite komentar