DIREKTOR FAJZERA PODRŽAO NOVAKA: Elegantna poruka Đokoviću – šamar Australiji (VIDEO)

Situacija oko Novaka Đokovića nikoga nije ostavila ravnodušnim, a mišljenje o svemu da je i generalni direktor "Fajzer" Albert Burla.

U razgovoru za „Blumberg Markets and finance“, u emisiji koja se bavi ekonomijom rekao je da je preležan korona virus zaštita od zaražavanja drugih, te Novaka Đokovića ne vidi kao opasnost po druge.

– Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i lekara – rekao je Albert Burla, a prenosi „Sport klub“.

– Smatram da je preležan virus vid zaštite od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vreme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest meseci nakon poslednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim – zaključio je Burla.

S obzirom da je Novak preležao kovid-19 pre manje od mesec dana, evidentno je da je Burla ovom izjavom stao na stranu srpskog tenisera.

Novak Đoković je prvi nosilac na Australijan openu i u prvom kolu će, ako sve bude kako treba, odmeriti snage sa sunarodnikom Miomirom Kecmanovićem.

2 komentara na vest “DIREKTOR FAJZERA PODRŽAO NOVAKA: Elegantna poruka Đokoviću – šamar Australiji (VIDEO)”

  1. Ma ni na kanvu stranu nije stao…Prosto pametan i elegantan covek. A bez obzira kako će se sve ovo zavrsiti Djokovic nije heroj, mada je naljbolji tenisista

    Odgovori
    • Ja sam baba, primila sam 3 vakcine, jer imam osteomijelitis, 1 bubreg, hron. bronhitis. Moj izbor je vakcina. Nole je mlad, zdrav, NE MORA da se vakciniše zarad forme. Cilj je da se na pametan način utiče na vakcinaciju NIKAKO DA MORA. Preležao je i zaštićen je. On je naše SRCE, PONOS I DIKA. Vaspitan, kulturan, inteligentan, pobožan, apolitičan i nadasve HUMAN.

      Odgovori

Ostavite komentar