RASTALI SE POSLE 77 GODINA ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA Ovo je najstariji par koji je odlučio da se razvede

Iako su zajedno prošli kroz sve, jednu stvar nisu mogli da prevaziđu.

Priča o Antoniju i Rozi predstavlja duboko emotivnu i neobičnu sagu koja je prošla kroz sedamdeset i sedam godina bračnog života.

NJihova ljubavna priča, koja je sada dostigla svoj završetak, postala je predmet interesovanja jer su postali najstariji par koji je odlučio da okonča brak.

Ovaj neverovatan događaj odigrao se kada je 99-godišnji Antonio, tokom sređivanja svojih starih stvari, slučajno pronašao ljubavna pisma koja su svedočila o aferi njegove supruge Roze pre šest decenija.

Saživljen sa svojim otkrićem, Antonio je suočio Rozi, koja je, prema navodima, priznala svoje postupke, ali je istovremeno molila da ne odustane od njihovog dugogodišnjeg braka.

Iako su zajedno prošli kroz gotovo osam decenija, Antonio nije bio spreman da pređe preko otkrića iz prošlosti.

Bez obzira na decu, unučad i praunuče koje su zajedno dobili, Antonio je odlučio da podnese zahtev za razvod.

NJegova odluka postavlja ih kao potencijalno najstariji par koji se razvodi, pošto su preuzeli tu „titulu“ od britanskog para Bertieja i Jessie Vood.

Priča o Antoniju i Rozi, sa ukazivanjem na južnjačko poreklo kao „okidaču“ za razvod, baca svetlo na kompleksnost ljudskih odnosa i odluka koje donosimo tokom života.

NJihova ljubavna priča će ostati zabeležena kao jedinstvena saga koja je prešla vekove, istovremeno izazivajući divljenje i pitanja o prirodi ljudske vezanosti.

Ostavite komentar